Hi There!

Over Mij

Welcome to my personal Travel and Lifestyle website!

My name is Arjana a 24 year old Creative Online Media Enthusiast and Traveller at heart.
I create, share and engage in an online world that is ever expanding whilst travelling.

Here you can read more about me

Exotisch-fruit-proeven

Exotisch Fruit proeven in Kuala Lumpur

Hey guys!
Ik ben terug met een nieuw exotisch fruit filmpje, wederom opgenomen in Kuala Lumpur (klik hier voor dagelijkse Vlogs). Het eten is hier niet al te gezond moet ik eerlijk bekennen en heb daarom ook vaak de neiging om veel fruit te eten ter compensatie.

Maar wat eten ze hier nou qua fruit? In iedergeval niet hetzelfde als dat wij gewend zijn in de Nederlandse supermarkten. Het leek mij dan ook leuk om het lokale fruit, wat voor ons natuurlijk als exotisch fruit wordt beschouwd, met jullie te delen in een filmpje.

Het assortiment zal lang niet alle fruitsoorten behandelen, maar dit waren de fruitsoorten die in Kuala Lumpur voor dit seizoen makkelijk verkrijgbaar waren in de supermarkten.
Mochten jullie dit filmpje leuk vinden, laat dan in de comments graag weten wat jullie nog meer zouden willen zien. Ik zal mij binnenkort vestigen in Thailand voor 3 maanden, dus heb voldoende tijd om de locale fruitsoort daar uit te zoeken.

Vergeet ook niet te subscriben, het is gratis en je maakt mij daar ook erg blij mee!

Veel kijkplezier <3

Leave a Reply