Hi There!

Over Mij

Welcome to my personal Travel and Lifestyle website!

My name is Arjana a 24 year old Creative Online Media Enthusiast and Traveller at heart.
I create, share and engage in an online world that is ever expanding whilst travelling.

Here you can read more about me

  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Nieuwe oorbellen en piercings gekocht bij Redeye, KL
jewelry

Nieuwe oorbellen en piercings gekocht bij Redeye, KL

Redeye is een super leuke sieraden winkel van Koreaanse afkomst. In dit artikel vertel ik meer over dit leuke winkeltje en wat ik zelf heb gehaald.

redeye

Nieuwe sieraden nodig

Ik ben al een tijd lang gedurende mijn verblijf hier in Maleisië op zoek geweest naar een betrouwbare en leuke sieraden winkel, waar ik mijn oorbellen en piercings kon aanschaffen. Ik ben ze namelijk in de loop van mijn verblijf één-voor-één verloren.. Iets te actief?

Ik ben per toeval langs een winkel gelopen, die ik eigenlijk veel vaker voorbij heb zien komen, maar op de een of ander manier nooit bij mij is opgevallen. Dit keer viel het mij wel op (waarschijnlijk desperate) en ben ik het heel extensief gaan bekijken. Tot mijn verbazing hadden ze echt super leuke accesoires en sieraden.
Redeye

Redeye is niet duur

Redeye is een winkelketen die in praktisch elke mall in Kuala Lumpur wel te vinden is. Ze verkopen vele soorten accesoires, schoenen, tassen & sieraden en is een beetje te vergelijken met “de SIX” in Nederland, ook de prijzen zitten tussen de €2,- en €15,-.
De sieraden zijn gemaakt van zilver en/of chirurgisch staal (vooral voor de piercings), mocht je een nikkel allergie bevatten zou ik het toch even voor de zekerheid navragen. Ze geven in ieder geval aan dat ze allergie vrije producten verkopen.

Wat heb ik gekocht?

Ik heb op Pinterest een paar leuke foto’s als inspiratie genomen. Ik heb nu zelf alleen 2 gaten in mijn oorlel, een tragus piercing en een helix piercing. Aan de hand van de foto’s hieronder heb ik de sieraden aangeschaft.

Uiteindelijk ben ik na één uur in de winkel.. ja één uur.. ook geslaagd en heb ik deze leuke oorbellen en piercings gekocht.

redeye

Wat vinden jullie ervan?
xx Janaa.

2 Comments

Leave a Reply