Hi There!

Over Mij

Welcome to my personal Travel and Lifestyle website!

My name is Arjana a 24 year old Creative Online Media Enthusiast and Traveller at heart.
I create, share and engage in an online world that is ever expanding whilst travelling.

Here you can read more about me

  • Home
  • /
  • Travel
  • /
  • Brunchen bij Tuck and Trap café, Kerobokan

Brunchen bij Tuck and Trap café, Kerobokan

snapseed-3.jpg
Gelegen naast een weg in Kerobokan, ligt de gekleurde Tuck and Trap café. Een café waar wij redelijk vaak langs zijn gereden, maar niet is opgevallen. Totdat wij op een dag een artikel voorbij zagen komen, waarbij Tuck and Trap café als goede werkcafé is gereviewed.

Tijd voor ons om er dus langs te gaan. Gezien wij altijd op zoek zijn naar “budget cafés” met goede wifi en een chille vibe, was dit een perfecte kans.
Eenmaal aangekomen, is het eigenlijk verbazingwekkend dat Tuck and Trap ons niet eerder is opgevallen. De felle kleuren vallen op tegen de groene vlaktes van de rijstvelden die ernaast gelegen zijn.

Wij zijn voor een brunch naar de Truck and Trap café gegaan en hadden dus honger. De gerechten zijn rond de 35K, wat eigenlijk vrij goedkoop is voor een gerecht in Bali. Wij hebben Beef Meatball (bestaande uit: gepocheerde ei, ananas, fijn gesneden aardappelen) met een Chicken Rojak (gegrilde kip met rojak saus) en patat besteld, omdat ze geen rijst serveren.
Waar ze mij echt blij mee gemaakt is een verse guava sap te serveren, waarbij er vloeibaar suiker apart mee is meegegeven.


Truck and Trap café bestaat uit één verdieping hoog. Je komt dan terecht bij een zithoek omringd door planten, met een uitzicht op rijstvelden. Daarnaast krijg je op één hoog ook een lekker briesje mee te pakken, gezien het pand geheel open is kan het er namelijk wel warm worden.

Conclusie

Truck and Trap is een ideale tussenstop, om even wat koffie te drinken en een lichte maaltijd binnen te werken. Kan je in een non airconditioned open ruimte werken, is dit misschien wel een leuke hidden gem om in alle rust aan de slag te gaan.

Ondanks de redelijk goedkope prijzen, zijn de porties niet al te groot en moet het je maar schikken om geen typisch Indonesisch gerecht geserveerd te krijgen.

Daarnaast is de service wel erg goed en spreken ze allemaal goed Engels!

Leave a Reply